Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Кола за пътешествия

15/09/2017

Кола за пътешествия

This post is also available in: Английски Френски

Това си помислих, когато я видях за първи път: кола за пътешествия! Перлено бяла, искряща на слънцето, великолепна и с характер: новото Renault Koleos.

Едва ли е тайна за някого, че напоследък само пътувания са ми в ума. Дори модните ми истории придобиха пътешественически привкус и желание за нови простори.

Styleinspiratrice_Renault_Koleos (2)

***

Наскоро бях на вечеря с приятел, който пътува доста често. Той ми каза, че мечтае да може да ходи навсякъде с колата си, независимо колко часове ще му отнеме това, защото обича да шофира и мрази да лети със самолет. Аз съм по-скоро обратният случай и ако мога да стигна до някъде със самолет, съм най-доволна. Има обаче и изключения, когато пътуването с кола е истинско удоволствие и се превръща в приятно, елегантно приключение.

***

Когато видях този автомобил, искрено го харесах от пръв поглед: искрящият перлен цвят, елегантните форми, усетът към детайла. Казах си, че със сигурност заедно ще имаме едно приятно изживяване.

Признавам, че когато става дума за коли, това което гледам на първо място е външността, дизайнът, малките детайли и големите размери. За мен е важно една кола да е просторна и комфортна, защото все пак съм почти 1.80м и имам нужда от място около себе си! (Освен това, дамите тук ще ме разберат, че винаги е готино да знаеш, че можеш да си вземеш колкото си искаш багаж, който ще остане елегантно и дискретно събран и подреден в багажника!)

Styleinspiratrice_Renault_Koleos (4)

Много се изкефих на хендсфрий опцията да го отвориш като прокараш крак под детектора в задната част на колата:

Мисля, че този автомобил съумява да обедини характеристиките на своя SUV клас с фината френска елегантност, с усещането за дискретен лукс и комфорт, видими в различните детайли: от удобния кожен салон, до праговете на вратите, които предпазват дрехите от изцапване. С няколко думи, това е кола за пътешествия, обединила сигурност и стабилност, както и страст към живота, към хубавите неща, които той ни поднася във всеки един момент.

Styleinspiratrice_Renault_Koleos (3)

Почти не усетих пътя и единственото, за което се притеснявах, беше дали ще успеем да преминем по ултра тесните гръцки улички! Успяхме, без никакви произшествия! 😉
Къде отидохме, можете да видите тук.

Снимки: Мартина Тодорова

80

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*