Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Speed bar или как да бъдем ултра шик по време на Jazz фестивал на открито?

04/07/2017

Speed bar или как да бъдем ултра шик по време на Jazz фестивал на открито?

This post is also available in: Английски Френски

Не знам за вас, но вече броя дните до джаз фестивала в петък! Три дни, Южния парк, невероятна музика, атмосфера, приятели, наздравици. Животът в София през лятото е толкова вълнуващ. Тази година  A to Jazz  идва с нещо ново, което ще ни помогне да се насладим на музиката и на приятната компания, както и да бъдем толкова шик, колкото си поискаме! Момичетата, които обожават рокли и поли и микроскопични чанти, ще ме разберат перфектно – магическите думи са: Speed bar и Visa!

Знаете ли колко пъти съм искала да отида на парти с мини чанта, да се чувствам шик без да се притеснявам, че нещо ми липсва или че чантата ми е издута до пръсване? – МНОГО!

Styleinspiratrice_Visa_SpeedBar (4)Styleinspiratrice_Visa_SpeedBar (5)Styleinspiratrice_Visa_SpeedBar (3)

Вдъхнових се от архивите: тази година ще отида на A to Jazz, ще нося малка черна рокля, бели кецове и любимата си миниатюрна чанта. С абсолютна точност знам, че ще нося любимото си червило, очна линия, ключове, телефон и карта Visa.  Нищо повече, нищо по-малко. Ще бъда стилна и ще мога да казвам наздраве на хората с мен и около мен, без да се бутам и да чакам на опашка, да търся точно пари и да се чудя къде да прибера рестото. Ще ми бъде лесно, удобно и сигурно! *

Styleinspiratrice_Visa_SpeedBar (7)

Styleinspiratrice_Visa_SpeedBar (6)

Тази година Visa са се погрижили да имаме петзвездно преживяване на открито чрез иновацията  Speed bar.  Този петък, 07.07, за първи път ще отвори врати виртуалният бар на събитието. Влизам през телефона си, избирам храна и напитки, поръчвам и плащам онлайн, след като въведа еднократно данните от моята  Visa  карта. Бързо, сигурно, в реално време. Няколко минути по-късно получавам известие с баркод на телефона си. С този баркод мога да взема поръчката, когато ми е удобно от един от двата  Speed bar-a  в зоната на фестивала. Страхотно, нали? (Освен това ще има и награди!)

Styleinspiratrice_Visa_SpeedBar (1)

Поздравявам ви с любимата ми джаз песен и нека се срещнем в петък на speed bar-a! Ще ме зарадвате много, ако ме поздравите в коментар с любимото си джаз парче! 🙂

* Като човек, работил толкова години във финансов сектор, съм супер чувствителна на тема сигурност и иновации. Затова се зарадвах на тази нова технология, подкрепена от Visa – водещата глобална система за разплащания. В крайна сметка всички търсим начин за лесно, бързо и разбира се – безопасно пазаруване.

Снимки: Мартина Тодорова

78

Written by:2 comments
  1. Благодаря за вдъхновението, Ванина! Ето поздрав - изпълнение на Etta James: https://www.youtube.com/watch?v=9YryQTTQMXQ :)

    • Vanina

      Благодаря ти, Тони! Хубав уикенд ти желая :)

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*