Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Животът е по-хубав в Париж

23/07/2017

Животът е по-хубав в Париж

This post is also available in: Английски Френски

Днес, лятно-неделно, реших да споделя с вас някои мисли за живота и френската столица, вдъхновени от последното ми пътуване.

Напоследък рядко ми се случва да ми останат няколко часа, в които просто да се разходя в Париж. Когато ходя за Модната седмица или за специални събития, времето винаги е разграфено до последната минута и сякаш не остава възможност за леко забавяне на хода, за спиране и съзерцаване на момента.

Styleinspiratrice_Paris_2017 (4)

А това е градът с вълнуващите гледки, с оживените улици, с местните кафета и вкусни ресторанти, с приказните паркове и сгради, които гледам и не мога да откъсна поглед от тях. Градът, който никога няма да се уморя да гледам, който понякога е сив и дъждовен, а друг път – слънчев и топъл. Който понякога ме кара да се чувствам тъжна и самотна, а друг път ме зарежда с енергия и вдъхновение за седмици наред. Когато поглеждам назад в живота си, констатирам, че въпреки всичките пътувания и случки, най-хубавите и ярки моменти в живота ми са се случили именно тук.

Styleinspiratrice_Paris_2017 (1)

Има само две места в света, където можем да живеем щастливо: у дома и в Париж. Ърнест Хемингуей

 Styleinspiratrice_Paris_2017 (3)

Париж е най-великият храм, който някога е бил изграждан в чест на материалните удоволствия и съблазняването на погледа. Хенри Джеймс

 Styleinspiratrice_Paris_2017 (2)

Ако сте имали късмет да живеете в Париж на младини, където и да отидете по-късно в живота си, той остава с вас, защото Париж е един безкраен празник. Ърнест Хемингуей

Споделете, ако сте съгласни!

 

Шапка панама: Ирина Сардарева
Чанта: Neri Karra
Очила: Clandestino Veneto

В партньорство с Air France

Снимки: Мартина Тодорова

72

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*