Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл Мода

Време за мъже: джентълмените никога не излизат от мода

05/07/2017

Време за мъже: джентълмените никога не излизат от мода

This post is also available in: Английски Френски

Темата за мъжката мода и стил винаги ми е била супер интересна. На пръв поглед мъжете сякаш нямат толкова възможности за стилистична изява, но това е само на пръв поглед. Всъщност, няма нищо по-хубаво от мъж, който се облича с въображение, не си поставя ограничения и следва вътрешния си усет. Както винаги съм обичала да казвам, добрият външен вид не е въпрос на огромен бюджет, а на умело подбиране и инвестиране в правилните аксесоари и основни дрехи от гардероба.

В днешния пост, заедно със Сердика център, решихме да надникнем зад кулисите на най-новите модни тенденции в мъжката мода. За целта посетихме магазина и потърсихме вътрешна информация от дизайнерския екип на една вдъхновяваща българска марка – Andrews/.

Styleinspiratrice_Andrews_Serdikacenter (5)

Ако сте се питали какво е хубаво да има в мъжкия гардероб през този сезон, а и не само, както и кои са добрите, непреходни инвестиции в стила, тук ще намерите някои полезни отговори и насоки.

Модерният джентълмен, който осъзнава, че облеклото е израз на уважение към себе си и околните, доказателство за вкус, култура и възпитание.

Styleinspiratrice_Andrews_Serdikacenter (8)

Задължително е да има хубава бяла риза, качествен костюм, няколко елегантни кежуал сака и панталони, подходящи аксесоари и обувки.     

Styleinspiratrice_Andrews_Serdikacenter (3) Styleinspiratrice_Andrews_Serdikacenter (7)

Вижте още какво ни разказаха от дизайнерския екип на Andrews/ и какви полезни съвети дадоха за лятото в блога на Сердика – натиснете тук.

 Styleinspiratrice_Andrews_Serdikacenter (2)

Колкото до мен, аз също се съблазних в магазина на Andrews/ и не останах безразлична към тяхната цветна, свежа и качествена колекция. Именно тук намерих перфектното яке бомбър! 😉

Styleinspiratrice_Andrews_Serdikacenter (6)

Нося: Риза и панталон Andrews/ ladies

Грим: Estée Lauder

Снимки: Мартина Тодорова

69

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*