Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Лайфстайл

Онзи момент, в който имаш перфектния телефон, за да…

25/06/2017

Онзи момент, в който имаш перфектния телефон, за да…

This post is also available in: Английски Френски

Как бихте довършили изречението?

При мен спонтанната реакция беше: онзи момент, в който имам перфектния телефон, за да снимам перфектните обувки, перфектната торта, перфектната маса…Истината е, че в последните години телефонът е нещото, което буквално е непрекъснато с мен (с нетърпение очаквам деня, в който ще го научат да готви и да чисти 😉 ).

Styleinspiratrice-Samsung Galaxy S8 plus (1) Styleinspiratrice-Samsung Galaxy S8 plus (2) Styleinspiratrice-Samsung Galaxy S8 plus (3)

С телефона си следя всичко, което се случва онлайн, публикувам в социалните мрежи, контактувам с вас, работя, записвам всяка една идея, която ме осенява на най-неочаквани места и часови диапазони. Телефонът се превърна в средството, с което на момента запечатвам образ, който ме е вдъхновил и който искам да споделя.

Samsung Galaxy S8+ дойде и ме спечели още от първо виждане (онлайн)! Усещането да държиш този апарат в ръцете си е невероятно и трудно да се опише с думи. Създава впечатление за безкрайност, за излизане извън рамките и ограниченията. Всъщност, един от първите параметри, които гледам при телефоните е дизайнът. Ако не ме спечели тук, на тази първа пресявка, каузата е загубена!

Изключително ми допадна качеството на заснемане – на снимки и видео. Признавам, че не съм от най-способните за овековечаване на моменти, а този апарат ми дава много добро преимущество. Харесаха ми още режимът за бързо зареждане, както и дългият живот на батерията.

Не на последно място, ключов параметър за мен е сигурността и надеждността на информацията. Като казвам, че използвам телефона за всякакви операции, това буквално е така. Ще се съгласите с мен, че когато става дума за боравене с лични данни и поверителна информация, както и осъществяване на банкови транзакции, сигурността на системата е ключова.

Имате ли наблюдения от Galaxy S8 / 8+? Споделете ги тук!

PS: Едно не-технологично ревю с  модни елементи 😉

73

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*