Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Мода Сътрудничество

Inspired by Victoria Beckham или когато малкото е повече

21/05/2017

Inspired by Victoria Beckham или когато малкото е повече

This post is also available in: Английски Френски

Днес, заедно със Сердика център, съм ви подготвила една идея за стайлинг, вдъхновен от Виктория Бекъм. Навярно ще се запитате защо точно Виктория?

От години следя и се възхищавам на тази жена, истинска бизнес дама, стратег и мечтател, модна икона. Това, което ме впечатлява в нейния стил е вярата в собственото усещане, в инстинкта за това, как трябва да изглеждаме и какво да носим (като не забравим да се огледаме до най-малкия детайл преди да излезем от вкъщи 🙂 ).

Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (1) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (2) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (5)

Виктория Бекъм съветва да балансираме визията си като оставим нещо и на въображението (тоест, ако акцентираме на краката си, запазваме горната част на тялото покрита и обратно). Друг ценен принцип е

инвестирането в качествени, класически дрехи и аксесоари,

които ще можем да носим отново и отново.

Любимият ми съвет е свързан с това, че винаги „малкото е повече“.  Колкото по-семпли и непринудени са изборите ни на облекло, толкова по-лесен е животът. Според мен тук има един тънък момент,  който заедно с детайлите по днешния стайлинг, ще откриете в блога на Serdika Center.

Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (6) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (7) Styleinspiratrice_Serdika-inspo Victoria Beckham (8)

Панталон и риза – H&M
Чанта – Högl
Обувки и слънчеви очила – Guess
Снимки: Martina Todorova

74

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*