Fashion blog and lifestyle storyteller

Мода

Athleisure и най-силната колекция на сезона, подписана от Цветалина Атанасова

03/04/2017

Athleisure и най-силната колекция на сезона, подписана от Цветалина Атанасова

This post is also available in: Английски Френски

Откакто athleisure* тенденцията се настани трайно на подиума, на улицата и лека-полека, в живота ни, се чувствам много приятно провокирана и вдъхновена. Roses of the Queen’s Dog e великолепна и богата на модели колекция, вдъхновена от природата и изкуството, дело на талантливата млада дизайнерка Цветалина Атанасова.

Тъй като през последните седмици забелязвам, че ставам все по-смела в изборите си на панталони,  дреха, която сякаш неглижирах в гардероба си, не е никак странно, че се влюбих в този панталон:

Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (1)

Прецизност, перфектна изработка, удобство и доза приказност, това е за мен колекцията на Цвети, в която розите са водещи и намират своето присъствие по оригинален и на моменти неочакван начин.

Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (6)

Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (9)

Всъщност, онзи ден се разхождах из града с панталоните, обзета от онова прекрасно чувство, че изглеждам точно така, както искам и както се чувствам, че съм намерила дрехата, която отговаря на моята същност и ми помага да я изразя по ясен и несъмнен начин.

Кройка, която обгръща тялото, линии, които падат свободно, като подчертават, без да ограничават тялото. Удобство, шик, женствен силует, който подчертава ръста ми, а внезапният вятър дискретно и закачливо показва част от крака ми при всяко движение.

Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (2)  Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (7) Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (8)Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (3)

Вижте цялата колекция тук. Поради засилен интерес, въпреки приключването на специалното участие на Иван Асен 22, в периода до 10 април можете да се свържете с Нели Митева за уговаряне на индивидуална среща и посещение на място. Побързайте, наистина си струва!

* Или дрехи, които са вдъхновени от спорта, от атлетиката. Дрехи, които придобиват тотално различно звучене, особено на пролет, когато имаме все повече време, което да изкараме навън (а не в спортната зала 😉 ). Всъщност, според някои експерти, това е не просто тенденция, а фундаментална промяна в начина, по който се обличаме. Athleisure, според думите на Диъдри Клементе, е странен хибрид между бизнес кежуъл и спортно облекло. Устойчивост и комфорт се преплитат с гъвкавостта на елегантното бизнес облекло. Лесната поддръжка, технологиите, които навлизат в тъканите и облеклата, както и стремежът към по-здравословен и изпълнен със спортна активност живот, допълват аргументите в полза на athleisure. Освен това, става дума за облекла, които са напълно адекватни в повечето всекидневни ситуации, включително и в бизнес среда.

Styleinspiratrice-Athleisure_RosesoftheQuennsDog (5)

Вие как възприемате този стил?

Нося:
Панталон– Roses of the Queen’s Dog
Тениска – H&M
Маратонки – Nike

Снимки: Martina Todorova

82

Written by:3 comments
  1. Great photos! Love your hair <3 xoxo Sienna www.fashionintheair.com

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*