Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Завръщането на логото

30/03/2017

Завръщането на логото

This post is also available in: Английски Френски

Обичано и отричано, отхвърляно и гръмко появяващо се през десетилетията – това е логото. То отново се завръща победоносно на улицата, на подиумите, в блоговете и в модния ни живот. Не мисля, че някога си е тръгвало на 100%, но сякаш присъствието му се засилва и после утихва (за малко).

Styleinspiratrice_Escada_Return_Logo (4)

В този сезон съм силно привлечена от логото, защото смятам, че това е изразно средство, с което комуникираме и показваме своя нагласа. Мисля, че по някакъв хубав начин то ме връща във времето: бях на 8 или 9, когато родителите ми се прибраха от едно пътуване в чужбина и ми донесоха тениска с огромно лого отпред! Още помня вълнението от този подарък и колко много обичах тази тениска. И колко беше готино в училище да носиш определени лога 😉

Помня също и години, в които тотално отричах логото и старателно си купувах дрехи, които по никакъв начин не бяха обозначени. За мен това беше най-голямото проявление на елегантността (и продължава да бъде, без обаче да се ограничавам до него).

Styleinspiratrice_Escada_Return_Logo (3)

Styleinspiratrice_Escada_Return_Logo (5)

Преди време ви показах един стайлинг със силно присъствие на логото. Днес, фотосесията ми прави нов прочит на тенденцията. Много се радвам, че една среща в Париж ме вдъхнови за този стрийт с Escada!
Този път логото е в една силно женствена комбинация между леко спортна, овърсайз тениска и супер стилна кожена пола с лазерно изрязване. Към тях съм добавила обувките на принцесата – любимият ми slingback  с малък, стабилен ток и много блясък!

Styleinspiratrice_Escada_Return_Logo (1)

Styleinspiratrice_Escada_Return_Logo (2)

Styleinspiratrice_Escada_Return_Logo (6)

А вие харесвате ли логото? И как обичате да го носите? 🙂

Нося:

Тениска и кожена пола Escada sport Resort collection
Обувки: Högl X Jean-Paul Gaultier collection for Swarovski
Чанта: Fendi
Снимки: Мартина Тодорова

100

Written by:2 comments
Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*