Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

Може ли София да заприлича на Париж?

27/01/2017

Може ли София да заприлича на Париж?

This post is also available in: Английски Френски

Не съм очаквала, а се оказа възможно. Преди време, в центъра на София, с група хора преживяхме Париж, на място, за което не бихме предположили, по начин, който едва ли бихме си представили, кратко, за няколко часа и съвсем реално.

Ясно си припомням онази вечер, която не ми се искаше да свършва, в която често  се чуваше името на Волтер и още по-често – това на Задиг. Като с магия София стана Париж, за да разкаже една история. История на два парфюмни аромата – This is Her & This is Him , събрали противоречието на черното и бялото, мъжкото и дамското, непринуденото и елегантното.

Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (2)

Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (5) Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (6) Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (10) Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (11)

Zadig & Voltaire e марка, която силно ми напомня за времето, когато живеех във Франция. Марка за мода, създадена в края на 90-те от Тиери Жилие и вдъхновена от едноименния герой в „Задиг или съдбата“ на Волтер. Герой, който завладява ума на Жилие със своята харизма, модерност и смелост.

Рок, Париж, изкуство

Три думи, които характеризират Zadig & Voltaire. Тиери Жилие е силно повлиян от изкуството и търси да създаде усещането за лесен лукс, защото става дума за стил и поведение, за онези, които искат да бъдат такива, каквито са. Единственото правило е, че няма правила…

Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (1) Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (3) Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (4)

Една нощ, която ме върна в спомените ми, за една друга подобна нощ в Париж, когато за първи път присъствах на Vogue Fashion night out и направих тези няколко кадъра на партито на Zadig & Voltaire:

Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (8)

Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (7)

Styleinspiratrice_Zadig_et_Voltaire_Sofia_Paris (9)

А това е моят любим цитат от Волтер:

Оставете ни да четем, оставете ни да танцуваме – тези две забавления никога няма да навредят на света!

Интересно ми е, случвало ли ви се е нещо подобно?

95

Written by:6 comments
    • Vanina

      Hey Cami, It was awesome - had a such a great time there! Looking forward to seeing you <3

    • Vanina

      Wow, dear, you should definitely visit some day! :) Thanks!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*