Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл Лукс

Lady Emblem от Montblanc

16/12/2016

Lady Emblem от Montblanc

This post is also available in: Английски Френски

Аромат, мелодия, уверена и великолепна жена – какво ги обединява? Това, че често се оказват любов от пръв поглед!

Представяме си онази прекрасна жена с малка черна рокля, обеци от диаманти и розово злато, небрежно прибрани на тила коси. Жена,  в която се преплитат и балансират страст и спокойствие.

styleinspiratrice_montblanc_ladyemblemelixir-4 styleinspiratrice_montblanc_ladyemblemelixir-1

Има парфюми, които ни грабват със своя аромат и ни запленяват с историята, която носят. Жената Lady Emblem възхищава, защото знаем, че я носим в себе си и ни се иска да бъдем смели, за да я показваме по-често на света. Нейният парфюм носи историята й, а аз го асоциирам с три думи:

Шик

Увереност

Изключителност

Флорални нотки, подчертани от дървесни ухания. Това, което усещам най-ясно е роза дамасцена. Тя ме връща назад в моята история – напомня ми за моята майка, която обожава парфюми с аромат на роза, на баба ми, чиито обеци с ретро блясък, наподобяващ диаманти, намерих при ремонта на бившия ми/бъдещ дом.

Роза, ирис, ванилия и черен пипер…

Флаконът на парфюма е толкова красив и съвършен, че ми се иска да го нося със себе си навсякъде, за да радва очите ми. Флакон, който повтаря формата на 43-фасетовата шлифовка на диаманта на Montblanc *, облечен в розово злато. Това не е случайно, защото диамантите са емблематични за марката. Те символизират любовта, чистотата и красотата.

styleinspiratrice_montblanc_ladyemblemelixir-5

*Знаете ли, че диамантът на Montblanc e дело на разработки отнели години. Той е представен през 2006 по случай 100 годишнината от създаването на марката, патентован е и има 43 фасети !

styleinspiratrice_montblanc_ladyemblemelixir-3

Специално за вас сме подготвили страхотна игра, в която един от вас ще спечели LADY EMBLEM ELIXIR EDP 75 мл.!

Ето и регламентът:

 

Играта се провежда от 16.12 до 24:00 ч. на 23.12.2016 г. и е отворена за участие за читатели на територията на Р. България. За да участвате в играта, напишете в коментар под тази снимка какво символизира диамантът и тагнете свой приятел/ка, с когото споделяте обща страст!

Победителят ще бъде изтеглен на лотариен принцип и обявен тук и във Фейсбук страницата на блога на 24.12.2016г.  В случай, че победителят не изпрати данните си за получаване на наградата в срок от седем дни, на негово място ще бъде изтеглен нов победител.

УСПЕХ!

Снимки: Мартина Тодорова

103

Written by:2 comments
    • Vanina

      Indeed, it is a very beautiful fragrance! I think you'll like it! <3

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*