Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

5-ти кулинарен фестивал в Банско: наслада за сетивата и още нещо

13/11/2016

5-ти кулинарен фестивал в Банско: наслада за сетивата и още нещо

This post is also available in: Английски Френски

Хубавата и качествена храна е едно от несъмнените удоволствия на живота. Нещо повече – тя е и здравословна и може да бъде наш верен съмишленик и приятел за дълголетие и добро здраве.

За мен беше чест и удоволствие да присъствам на 5 кулинарен фестивал в Банско, който стартира в началото на м. ноември и в момента е в разгара си.

Мястото на събитието е Premier Luxury Mountain Resort Банско. Място, което ще запомня с топлото и сърдечно посрещане и усещане за уют, чувството, че си сред близки хора. Хотел, в който всеки те посреща с усмивка, а малките детайли променят цялата история:

styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-5 styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-7 styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-10

Затруднявам се да описвам храната с поетиката и експертизата на хора, посветили живота си (или поне голяма част от него) на кулинарното изкуство. Затова ще споделя с вас няколко кадъра, които направих по време на този вълнуващ уикенд. Препоръчвам да прочетете и поста на Софи, от който можете да получите много добра представа за събитието.
Първата вечер се насладихме на приятна компания – любезни домакини и приятели блогъри, както и на вкусна храна, подготвена от шеф-готвач Алекс Алексиев.

styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-2 styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-3 styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-4

Втората вечер бе посветена на специалното 7-степенно меню на Шеф Жорди Естеве. Истинска наслада за всички сетива, гарнирана с отбрана селекция от вина.

www-gifcreator-me_1rgx9l

А вие все още можете да се запишете за някоя от специалните дегустационни вечери – вижте повече тук.

Разбира се, не можех да не пусна и няколко стайлинга и мини сесията, която направихме с прекрасната Дени от Purely me by Denina Martin:

styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-6 styleinspiratrice_premier_bansko_gastronomy-festival-8styleinspiratrice_premier_bansko-2 styleinspiratrice_premier_bansko-3

Как ви се струва? 🙂 Аз мисля, че така се живее 100 години!

styleinspiratrice_premier_bansko-1styleinspiratrice_premier_bansko-4

Специални благодарности на нашите любезни домакини от хотел Премиер Банско!

Нося: Овърсайз пуловер и двулицев елек – M2V, пола – Славина Петрова, чанта – Neri Karra, обувки – By Far и моят верен приятел в приключенията – Samsung Galaxy S7!

67

Written by:5 comments
  1. Oh my god, first of all, your outfits is just stunning! I am so in love with the combo and secondly, what a stunning hotel! Looks like you had a great time. shelley xoxo www.shelleymorecroft.co.uk

    • Vanina

      Thank you, dear! I really had a great time there! Amazing place and people! <3

  2. Oh my God, this festival was amazing! And I love so much your pics! Kisses, Lucia http://legallychic.org/outfit-abito-stampa-floreale/

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*