Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

Skyline, Париж и Диор

25/09/2016

Skyline, Париж и Диор

This post is also available in: Английски Френски

Дни преди старта на най-вълнуващата модна седмица заедно с Диор се отправихме към Париж. Видяхме Айфеловата кула, светлините на града, цветовете на залеза и изгрева, вкусихме най-рафинирани десерти, потопихме се в една сякаш погранична мечта: между деня и нощта, между светлината и сянката, между лятото и есента, между днес и утре.

styleinspiratrice_dior_skyline-2 styleinspiratrice_dior_skyline-3 styleinspiratrice_dior_skyline-7
Такава е линията Skyline, в която всяка от нас може да играе със светлините и сенките, докато рисува своето лице. Най-голямото вдъхновение за тази колекция Питър Филипс черпи от Айфеловата кула, която се извисява в града.
Обаятелната Краси Петрова ме поведе към едно ново и вълнуващо преживяване, емоция, наслада за сетивата и цвят.

styleinspiratrice_dior_skyline-5 styleinspiratrice_dior_skyline-6 styleinspiratrice_dior_skyline-9
Кожата като вдъхновение: основата е супер важна*. Като художник, който рисува върху платно, тя замисляше своята картина с най-новите грим продукти на Диор и серията Skyline.  Измислени така, че всяка от нас да се чувства уверена в своя избор, да бъде смела и да отправя посланията си към света чрез начина, по който изглежда. Грим, в който всеки цвят комуникира с околните, провокира и изразява.

Когато имаш цвят на очите, винаги привличаш вниманието!

Продуктите, които супер много ме впечатлиха са:
•    Diorblush light & contour – еднакво добър и за семпла визия, и за пълна метаморфоза!
•    Fix it colour (цветните филтри-магьосници, които няколко списания обявиха за хит на есента и които помагат за прикриване на несъвършенствата на кожата) – за моя тен и специфики на кожата, жълтият филтър се оказа най-доброто попадение. Чудесен за тъмни кръгове под очите, както и за съживяване на устните.

styleinspiratrice_dior_skyline-8 styleinspiratrice_dior_skyline-10 styleinspiratrice_dior_skyline-11 styleinspiratrice_dior_skyline-12 styleinspiratrice_dior_skyline-13

Безупречен тен, смело подчертан поглед и скулптурирани вежди, дързък и неочакван нюанс на устните … или как да изживеем Париж независимо къде се намираме. Останалото е, както Краси каза: техника, текстура и грижа!

styleinspiratrice_dior_skyline-1
* При подготовката Краси използва Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask (която освен преди лягане, може да се постави и непосредствено преди грим с леки масажни движения), както и Hydra Life Serum Sorbet.
Снимки: Мартина Тодорова

82

Written by:3 comments
  1. I loved the Diror's latest make-up. I loved the colors of the eyeshadows. The brush was kind of stiff so I did cut it down to a brush that I would want to use.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*