Fashion blog and lifestyle storyteller

Uncategorized @bg YOU MIGHT ALSO LIKE Мода

Естебан Кортасар: между свободата и ограничението

13/03/2016

Естебан Кортасар: между свободата и ограничението

This post is also available in: Английски Френски

Това се случи в един специален ден, ден на изненадите в последната минута, ден за сняг и слънце, ден за забавления и колебания …

Парижката модна седмица и Естебан Кортасар – една колекция,  формирана от свободата и ограничението.

Противопоставянето на идеи е налице в инстинктивната връзка между форма и материя, довело до създаването на хибридни дрехи, препращащи към непосредствеността на днешния ден и жените, които съществуват както в, така и извън нормите на модните конвенции. Жените, които са ярки, смели, истински, мечтателки и от време на време – спокойни, аскетични дори и фокусирани върху личното си време и съществуване.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Кодовете се пречупват, преосмислят и проучват. Обемни якета с яки разкриват първично жълто, стоманено зелено и розово в стил  Lil ‘Kim… свобода в текстури и цветове. Детайлите са допълнени от прическите на модерни градски балерини, сътворени от стилистите на Morrocanoil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Всички снимки са направени с Olympus PEN. Следете Styleinspiratrice за още много вълнуващи моменти от седмицата на модата, истории и съвети за стил от Париж!

58

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*