Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

Отвъд безплатните мостри

28/02/2016

Отвъд безплатните мостри

This post is also available in: Английски Френски

Това бе заглавието на моята тема, с която участвах като гост-лектор на форум Уеб Виззия 2016*. За първи път това събитие събра представители на индустрията за красотата у нас заедно с водещи специалисти по дигитален маркетинг и блогъри. Ценното в случая беше възможността да се чуят различните страни, които си взаимодействат и правят възможно разказването на истории, новости, преживявания от един изключително вдъхновяващ свят – този на бюти индустрията.

Знаете ли, че 84% от потребителите проучват онлайн даден продукт, преди да се решат да го закупят, а 7 от 10 правят покупка на база на препоръка или мнение на…блогър! В презентацията си разказах за ползите от сътрудничество с инфлуенсъри, 11 възможни модела, подходите, свързани с тях и някои do’s & don’ts базирани на опита до момента. Още по темата можете да видите в публикацията на Пирина, както и в страницата на Виззия.

Styleinspiratrice_WebVizzia (9)

За мен тази среща бе изключително вдъхновяваща и благодаря специално на Светлана Иванова-Духарска за поканата. На прага на пътуването споделям с вас визията, която избрах за този ден:

Styleinspiratrice_WebVizzia (3) Styleinspiratrice_WebVizzia (4)

Чантата, която нося е най-новият ултра фешън аксесоар, съпътстващ Olympus Pen 7. Можете да научите още много интересни детайли за тази модно-технологична колаборация от последната публикация на Миленка!

Styleinspiratrice_WebVizzia (1) Styleinspiratrice_WebVizzia (2) Styleinspiratrice_WebVizzia (6)

Това е страхотният glass nail art, който ми направиха в Coco Nail Sofia.

Styleinspiratrice_WebVizzia (8)

От утре светът е Париж – следвайте ме тук и в социалните мрежи за още много интересни новини и истории!

Пола и блуза – Славина Петрова

Манто – Маркс & Спенсър

Обувки – Furla

Снимки – Мартина Тодорова

*Всъщност, пълната формулировка е „Отвъд безплатните мостри – модели на сътрудничество между индустрията на красотата и блогърите„. А отвъд заглавието темата стана и доста по-всеобхватна, припознавайки общия термин инфлуенсър и превръщайки се в истинска дискусия.

45

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*