Fashion blog and lifestyle storyteller

Лайфстайл

Как да имаме страхотна коса през есента?

03/10/2015

Как да имаме страхотна коса през есента?

This post is also available in: Английски Френски

Paris Fashion Week, в бекстейджа на дефилето на Barbara Bui имах възможност да поискам няколко полезни съвета от топ стилиста на Morrocanoil Cim Mahony.

Бързам да споделя с вас какво ми каза той:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SI: Какъв е Вашият съвет за есенния сезон – как да имаме страхотна коса във всекидневния ни живот?

CM: Всъшност в момента всичко е много естествено, оставя се сякаш незавършено, което е много хубаво. Понякога това не означава, че не трябва да правите абсолютно нищо, но всъщност трябва просто да използвате продукти, които подобряват онова, което имате, вместо да създавате нещо съвсем ново. Например, ако използвате гел, се уверете, че е добре попил в ръцете ви, когато го слагате в косата, за да не получите твърда като камък прическа, а просто да използвате малко от фиксиращата сила на гела. Ако имате права коса, използвайте този факт, но добавете малко продукт за обем, за да не бъде прекалено слегнала, ако имате вълни, използвайте крем, с който да оформите косата, така че да бъде секси и да придобие форма.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SI: Кой е любимият Ви продукт за тази есен?

CM: Със сигурност това е Moroccanoil Treatment. Обичам го – много фин продукт, който просто дава блясък на косата, без да оставя твърде много следа по нея. Така че, ако го използвате, без да прекалявате, това е перфектният продукт за коса „без продукти“ .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SI: Дълга или къса коса?

CM: И двете! Това е най-важното:

всяко момиче може да има свой собствен, индивидуален облик. И независимо дали е къса или дълга, най-важното при всички случаи е, косата да изглежда лесно постигната, секси и леко ненаправена.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Снимките са заснети с фотоапарат Olympus Pen.

75

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*