Fashion blog and lifestyle storyteller

YOU MIGHT ALSO LIKE галерия пост Проекти

Седмица в Милано

16/04/2015

This post is also available in: Английски Френски

Вчера беше нашето събитие – с първия ден на италианската модна седмица показахме нещо ново и неочаквано. Заедно с младата и талантлива дизайнерка Славина Петрова създадохме мини капсулна колекция Седмица в Милано вдъхновена от едно от най-значимите мероприятия за всички, които обичат модата и стила.
Замислихме колекцията така, че в един куфар да съберем всичко, което ни трябва, за да обезпечим една модна седмица през всеки един момент от денонощието: излизането сутрин, задължителното кафе, забързаното всекидневие – на високи токчета, партито в малките часове на нощта.

Защо Милано? Защото това е градът на еклектиката, на уникалното съжителство на старо и ултрамодерно, град, от който се носи усещане за мода. Градът на стилните хора, на подчертано елегантните и красиви жени, които носят рокли и обръщат специално внимание на косите си…Домът на смелото и на безмилостно модерното.

Защо точно капсулна колекция? Решихме да обхванем елементи от гардероба, които могат да се носят самостоятелно или да се комбинират помежду си. Това са нещата, които едно запалено по модата момиче може да носи по време на модната седмица, докато живее в луд, динамичен, непрестанен, забързан ритъм.

Колекцията, заедно с невероятните бижута на Ваня Димитрова, е налична в галерия Червената точка. Модната инсталация можете да видите до 03.03.2015г. включително!

Снимки: Виктор Стойнов

104

Written by:Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*